Pražma s chřestem a jáhly

Pražma s chřestem a jáhly

Pravidelná konzumace rybího masa je zdraví vysoce prospěšná! Vyzkoušejte náš nový recept na pražmu s chřestem a jáhly. Přejeme dobrou chuť!

  • Doba přípravy: 30
  • Počet porcí: 4

Ingredience

Postup

  1. Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.
  2. V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.
  3. Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.
  4. V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.
  5. Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.
  6. Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.
Najít nejbližší prodejnu